fbpx

De Oude Klare

Missie & Visie

Onze Missie

Herinneringen versterken en maken door je leven te leven zoals je gewend bent.

Mijn diverse interesses samen laten komen in een prachtig en bloeiend bedrijf waarin de mens centraal staat. Creativiteit in daden omzetten en er voor te zorgen dat ieder ander opbloeit. Samen mooie herinneringen maken.

 “Dat is wat ik wil, jij ook?”

Al 10 jaar zie ik mijn moeder vechten tegen dementie. Ik zie haar wereld veranderen van een druk en sociaal leven naar een leven met haar eigen gevecht tegen haar geheugen. Haar verdriet en pijn zie ik bijna elke dag.

Wat voor haar nog belangrijk is zijn haar “WENSEN”. Maar natuurlijk ook de liefde van haar man en kinderen.

 

Hoe belangrijk is het voor mij om haar wensen in vervulling te laten gaan en haar te laten leven zoals ze graag wil.

Met dit gedachtegoed zal ik iedere cliënt bij “De Oude Klare” benaderen.

Onze Visie

Dementievriendelijke samenleving.

Mensen met dementie willen zo lang mogelijk blijven meedoen in de samenleving. Ze ervaren veel welzijn als ze de regie over hun eigen leven kunnen behouden.

Denk je eens in als je één van de meest waardevolle elementen uit je leven verliest: je herinneringen. “Wat is voor jouw dan belangrijk?”

 

Een dementievriendelijke samenleving is daarom van groot belang. Samenwerking waarin eigen regie en zingeving een belangrijke plaats inneemt, waar iemand zich als persoon gekend voelt.